info@snickeritallkotten.se    Telefon: 0278-180 60    Mobil: 070-375 66 57    Åsmyra 15, 821 40 Bollnäs
Producerad av:
Svensk InternetForm AB

Vanliga frågor

Hur fraktas inredningen?
Vid avstånd under 40 mil brukar budfrakt ingå i Anbudet. Vid längre avstånd brukar frakt med Schenker ingå.
Kunden kan välja fraktsätt och den som vill kan själva hämta Inredningen, hos oss i Bollnäs. I Anbudet anges summan som avgår, om man hämtar själv.

Vad kostar ett kök hos er?
Vårt pris på ett normalstort kök ligger ungefär mittemellan de stora tillverkarna Ballingslöv eller Kvänum.

Vilka material kan man välja bland?
Vi kan tillverka produkter i alla tänkbara material. De vanligaste materialen är fura, björk, ek, al, ask, körsbär och bok.

Vad kostar ett anbud?
Ett kostnadsförslag hos oss är alltid Gratis. När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom den produkt ni är intresserad av och diskuterar mått och utförande. Ni binder inte upp er till något i och med denna första kontakt. Vi sänder er sedan ett kostnadsfritt anbud som ni får ta ställning till. Så ring oss gärna redan idag!
För mer information om hur en beställning går till »

Hur lång är leveranstiden?
Det varierar beroende på orderingång och vilken produkt det är ni beställer. Vid beställningstillfället kan vi ange ett leveransdatum. Generellt rekommenderar vi att ni är ute i god tid när ni vänder er till ett snickeri.

Vem monterar köket?
Våra köksinredningar levereras som färdiga skåp, med luckor och lådor monterade. En utförlig Moneringsanvisning medföljer varje kök. Många kunder väljer att själva montera sitt kök. Om ni vill att yrkesmän ska sköta monteringen, kan ni höra med en Snickare eller montörsfirma i er närhet. Ring oss gärna före monteringen så kan vi förklara. Er Montör kan gärna ringa oss innan eller under monteringen. Läs mer i vårt dokument Platsmontering » (Word doc.)